Bus Vlaamse Programmeerwedstrijd

Description

Organisation Zeus WPI
Location Gent, Sterre, S9
Start date Wed 14 Mar 2018 10:00
End date Wed 14 Mar 2018 21:30

Helaas! De bus is volgeboekt. Het is dus niet meer mogelijk om een busticket te bemachtigen. Je kunt je wel inschijven op de wachtlijst: https://goo.gl/forms/PebBJvL5IanXL8Ez1, maar probeer alvast een alternatief transportmiddel te regelen. Voor meer info contacteer bestuur@zeus.ugent.be.

De jaarlijkse Vlaamse Programmeerwedstrijd komt eraan. Zoals elk jaar zorgt Zeus WPI voor een gratis bus om samen ter plekke te raken. Om een plaatsje op de bus te verkrijgen moet je je wel hier inschrijven. Aangezien de bus een beperkte capaciteit heeft is het vereist je op voorhand hier te registreren. Let ook op, Zeus verzorgt enkel de bus wat wil zeggen dat jij en je team je zelfstandig bij de VPW moeten inschrijven op https://www.vlaamseprogrammeerwedstrijd.be.

Geef je GSM-nummer en teamnaam mee als commentaar hiernaast. Zo kunnen we je contacteren of aan je team vragen waar je bent, moest je niet op tijd aan de bus staan.

Ieder teamlid moet zich zelf inschrijven voor de bus, een ticket voor de bus is dus maar voor één persoon en niet voor een volledig team.

Je hoeft het ticket niet af te printen. Je moet het wel beschikbaar hebben op je smartphone.

Website https://zeus.ugent.be/events/17-18/vpw/
Contact e-mail bestuur@zeus.ugent.be

Tickets

Register